Using XFree86 on node without TCP/IP

bridged with openqnx-developer mailing list
Locked
Guest

Using XFree86 on node without TCP/IP

Post by Guest » Thu Sep 16, 2004 5:42 pm

Hello,

I am trying to install XFree86 for QNX 4.XX on a node other than one that
does not have TCP/IP installed. We normally use the facilities on node 1
that does have TCP/IP by using the 'on -f'. We do not do development work on
that node so I would like to install it on my node for some graphics
experiments using Mesa.

Is there a configuration file where TCP startup can be disabled? Or do I
need to modify some code in the XFree86 project to disable socket use and
startup? Not that I would know where to start.

Thanks,
Keith
Keith M. Mingus
Test Equipment Engineer
Phone: 317.230.6963
FAX: 317.230.6002
E-mail: Keith.M.Mingus-99YWLH1nvZKhVosN+x9MAA@public.gmane.org


This email message and any attachments are for the sole use of the intended
recipients and may contain proprietary and/or confidential information which
may be privileged or otherwise protected from disclosure. Any unauthorized
review, use, disclosure or distribution is prohibited. If you are not the
intended recipients, please contact the sender by reply email and destroy
the original message and any copies of the message as well as any
attachments to the original message.


-------------------------------------------------------
This SF.Net email is sponsored by: YOU BE THE JUDGE. Be one of 170
Project Admins to receive an Apple iPod Mini FREE for your judgement on
who ports your project to Linux PPC the best. Sponsored by IBM.
Deadline: Sept. 24. Go here: http://sf.net/ppc_contest.php

Locked

Return to “openqnx.developer”