Arcnet + Ethernet on QNX4.25

bridged with qdn.cafe
Post Reply
Harpartap

Arcnet + Ethernet on QNX4.25

Post by Harpartap » Mon Apr 08, 2002 6:17 pm

Hi,

I am trying to set up an Arcnet card and 2 Ethernet cards on one node. In my
sysinit file, I load the Ethernet drivers first and then the Arcnet driver
but then, the Arcnet driver is not loaded.I looked at this with a logic
analyzer and then can see that it is not even trying to write to that I/O
address of Arcnet card. If I unload the first Ethernet, then I can load the
Arcnet driver. Again if I reboot and now unload the second EtherNet, then I
cannot load the Arcnet. Here also, there is no access seen with the logic
Analyzer.

If I load the Arcnet Driver first in my sysinit, then only one Ethernet
driver is loaded.

I have set up the Network manager for 3 drivers with 'Net -d3 &' option.

Any suggestions please?

Regards,
Harpartap.

Mario Charest

Re: Arcnet + Ethernet on QNX4.25

Post by Mario Charest » Mon Apr 08, 2002 6:35 pm

"Harpartap" <hparmar@ccontrols.com> wrote in message
news:a8sm3e$38i$1@inn.qnx.com...
Hi,

I am trying to set up an Arcnet card and 2 Ethernet cards on one node. In
my
sysinit file, I load the Ethernet drivers first and then the Arcnet driver
but then, the Arcnet driver is not loaded.I looked at this with a logic
analyzer and then can see that it is not even trying to write to that I/O
address of Arcnet card. If I unload the first Ethernet, then I can load
the
Arcnet driver. Again if I reboot and now unload the second EtherNet, then
I
cannot load the Arcnet. Here also, there is no access seen with the logic
Analyzer.

If I load the Arcnet Driver first in my sysinit, then only one Ethernet
driver is loaded.

I have set up the Network manager for 3 drivers with 'Net -d3 &' option.
What arguments are you using to start the drivers?
Any suggestions please?

Regards,
Harpartap.

Post Reply

Return to “qdn.cafe”