View topic - Did something happen to this site

Did something happen to this site

Discussions, suggestions, requests about this website.

Did something happen to this site

Postby Tim » Wed May 09, 2018 2:40 pm

As the subject says.

The site was fine yesterday. Today in Firefox and Chrome all the forum posts are totally different. Different text, different options, new stuff I've never seen before (was likely hidden) etc.

It *looks* awful and makes reading posts almost impossible.

Anyone else seeing the same thing?

Tim
Tim
Senior Member
 
Posts: 1417
Joined: Wed Mar 10, 2004 12:28 am

Re: Did something happen to this site

Postby maschoen » Wed May 09, 2018 7:09 pm

I'm seeing the same thing. I can live with it, but I agree with you. I'll forward your message to the Sysop in case he is not monitoring.
maschoen
QNX Master
 
Posts: 2667
Joined: Wed Jun 25, 2003 5:18 pm

Re: Did something happen to this site

Postby Admin » Wed May 09, 2018 9:05 pm

Old server hardware died and we are moving to a new one.
We are also enabling https on the new server, and that seems to screw up the style because of some non-SSL links. I think I have fixed all those links. Post here if you still see issues.
Admin
Site Admin
 
Posts: 41
Joined: Tue Jul 02, 2002 2:06 pm

Re: Did something happen to this site

Postby maschoen » Wed May 09, 2018 9:17 pm

Seems to be fixed now, thanks.
maschoen
QNX Master
 
Posts: 2667
Joined: Wed Jun 25, 2003 5:18 pm


Return to OpenQNX Site

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest