View topic - Installing Momentics 6.2.1

Page 2 of 2

Re: Installing Momentics 6.2.1

PostPosted: Tue May 17, 2016 1:26 pm
by subram_QNX
Hi Now I am able to compile
for d in $(SUB_DIRS); I added "-" , not sure what is the significance. But it recognized the sub directories and compiled successfully.
-for d in $(SUB_DIRS);

But I am unable to use mkefs to build efs binary. I gives segmentation fault

Re: Installing Momentics 6.2.1

PostPosted: Tue May 17, 2016 1:27 pm
by subram_QNX
Hi Now I am able to compile
for d in $(SUB_DIRS); I added "-" , not sure what is the significance. But it recognized the sub directories and compiled successfully.
-for d in $(SUB_DIRS);

But I am unable to use mkefs to build efs binary. I gives segmentation fault

Re: Installing Momentics 6.2.1

PostPosted: Tue May 17, 2016 3:24 pm
by Tim
I'm happy it all compiles now.

I have no idea why mkefs is crashing. You didn't give anywhere near enough information to figure out why (how your invoking mkefs, the file it's used in etc). QNX 6.2.1 is pretty old now (10+ years) so maybe it doesn't run on a 64 bit OS (assuming your host Windows machine is 64 bits).

I would suggest you try and invoke mkefs from the command line in Windows and see if you can get it to work on a simple 'hello world' executable.

Tim

Re: Installing Momentics 6.2.1

PostPosted: Wed May 25, 2016 1:44 pm
by subram_QNX
It was the path problem in make file, Now it works if I navigate to folder and do mkefs.
But in the board when I try to mount nfs using fs-nfs2 "fs-nfs2 -b100 -B4096 -t IP_ADDR:/home /nfs/home"
IP_ADDR is the network . portmap failure at with error code -1.

Re: Installing Momentics 6.2.1

PostPosted: Wed May 25, 2016 5:59 pm
by Tim
Error code -1 means 'not owner' (see errno.h file)

Do you have a permission problem (root vs non-root)?

Tim

Re: Installing Momentics 6.2.1

PostPosted: Mon Jun 13, 2016 3:43 am
by subram_QNX
Reg mkefs , in WIndows XP in QNX 621 command shell if i use mkefs -tffs3 -v , it throws error like unsupported file system.Any reason why this issue in windows xp